PEVAJ BRATE 2

U organizaciji Ustanove ,,Centar za kulturu opštine Bor„ 22. oktobra 2013. godine u sali bioskopa ‚‚Zvezda„ u 19:30 sati Borani su mogli da pogledaju nastavak pozorišne urnebesne muzičke komedije ,,Pevaj brate 2„.
Andrija Milošević (Marjan Dević), Milan Kalinić (Fajta), Milan Vasić (U Džeil) koji igraju i u staroj postavi, ponovo su uspeli da nam namame osmeh na lice i ulepšaju sliku pozorišne scene.
Stevan Koprivica je ovom drugom delu pod nazivom „Na vrhu Evrope – Misija Evrovizija„ dao vrlo aktuelnu crtu i Marjana Devića (Andrija Milošević ), UDžeila (Milan Vasić) i Fajtu (Milan Kalinić) uveo u ostvarenje sna da brane boje Srbije na Eurosongu, koji se održava u Albaniji , sa pesmom koja se na kladionicama visoko kotira. Spremni su bili da se popnu na muzički krov Evrope. Ali, nerešeni politički odnosi u našem delu Evrope, te karakteri naših junaka učinili su da misija Evrovizija postane gotovo nemoguća misija…
Borska publika je mogla da uživa u ovoj hit komediji i glumci su im pružili više od očekivanog, što se moglo zaključiti po aplauzu koji su dobili, kao i zadovoljnim licima koja su se mogla videti po završetku predstave.


Scroll to Top