ПЕВАЈ БРАТЕ 2

У организaцији Установе ,,Центар за културу општине Бор„ 22. октобра 2013. године у сали биоскопа ‚‚Звезда„ у 19:30 сати Борани су могли да погледају наставак позоришне урнебесне музичке комедије ,,Певај брате 2„.
Андрија Милошевић (Марјан Девић), Милан Калинић (Фајта), Милан Васић (У Џеил) који играју и у старој постави, поново су успели да нам намаме осмех на лице и улепшају слику позоришне сцене.
Стеван Копривица је овом другом делу под називом „На врху Европе – Мисија Евровизија„ дао врло актуелну црту и Марјана Девића (Андрија Милошевић ), УЏеила (Милан Васић) и Фајту (Милан Калинић) увео у остварење сна да бране боје Србије на Еуросонгу, који се одржава у Албанији , са песмом која се на кладионицама високо котира. Спремни су били да се попну на музички кров Европе. Али, нерешени политички односи у нашем делу Европе, те карактери наших јунака учинили су да мисија Евровизија постане готово немогућа мисија…
Борска публика је могла да ужива у овој хит комедији и глумци су им пружили више од очекиваног, што се могло закључити по аплаузу који су добили, као и задовољним лицима која су се могла видети по завршетку представе.


Scroll to Top