Мали шеф- синхронизовани цртани филм

Пројекције филмова у биоскопу „Звезда“ одржавају се у следећим терминима:

“Мали шеф” –  у 16:30 сати,

“Тома”- у 18:30 сати,

“Тома” –  у 21 сат.

Понедељак и среда су нерадни дани, осталим данима пројекције се одржавају редовно. Цена улазнице 300,00 динара. Сваког уторка је филмски дан у биоскопу и цена улазнице биће 250,00 динара.  Благајна биоскопа ради од 16 до 21 сат.

Телефони за информације су следећи:

– Центар за културу – 030/424 – 546 од 8 до 14 сати.

– Биоскоп „Звезда“ – 030/421 – 259 од 16 до 21 сат.

Напомена: Биоскопски репертоар је подложан променама.У складу са препорукама Владе Републике Србије и Кризног штаба, број слободних места у биоскопу ,,Звезда” редукован је на 88 места по пројекцији.  Сви посетиоци су дужни да носе заштитне маске и држе прописану дистанцу за време боравка у биоскопу ,,Звезда”. Обавезно је мерење температуре свим посетиоцима, дезинфекција руку и пролазак кроз дезо-баријеру на уласку у биоскоп.

Филм „Мали шеф“ је на репертоару од 16.9. до 21 септембра од 16:30 сати,

Почетак приказивања филма: 16.09.2021.

Трајање:  107 минута

Држава/Година: САД

Жанр: Анимирани, Авантура, Комедија, Породични

Глумци: Lisa Kudrow, James Marsden, Jeff Goldblum

Режисер: Tom McGrath

У наставку комедије номиноване за Оскара која стиже из студија ДримВоркс Анимејшн/DreamWorks Animation, браћа Темплетон – Тим и његов мали шеф Тед (Срђан Тимаров) постали су одрасли и удаљили се један од другог. Тим је сада ожењен отац који је углавном код куће. Тед је извршни директор хеџ фонда. Али нова мала шефица са најсавременијим приступом и способним ставом ће их поново окупити…и инспирисати нови породични посао.

Тим и његова супруга Керол, која издржава породицу, живе и предграђу са својом супер паметном седмогодишњом ћерком Табитом и преслатком новом бебом Тином. Табита, најбоља у разреду у престижној школи, обожава свог ујака Теда и жели да постане попут њега, али Тим, и даље у контакту са својом преактивном младалачком маштом, брине да превише ради и да јој недостаје нормално детињство.

Када беба Тина открије да је – та-да! – тајни агент BabyCorpa на мисији да открије мрачне тајне Табитине школе и њеног мистериозног оснивача, др. Ервина Армстронга, поново ће окупити браћу Темплетон на неочекивани начин, наводећи их да поновоо процене значење породице и открију шта је важно.