Леси се враћа кући – синхронизовано

Филм ,,Леси се враћа кући” од 15. до 21. октобра 2020. године  у 17 сати, а од 22. до 28. октобра у 19 сати.

24. и 26. октобра 2020. године (субота и понедељак) нема пројекције филмова. 

Цена улазнице 250,00 динара. Сваког уторка је филмски дан у биоскопу и цена улазнице биће и до 20% нижа за пројекције филмова.

Напомена: У складу са препорукама Владе Републике Србије и Кризног штаба, број слободних места  у биоскопу ,,Звезда” редукован је на  170 места по пројекцији. Нови план седења омогућава да посетиоци одржавају дистанцу од 1,5 метар. Сви посетиоци су дужни да носе заштитне маске и држе прописану дистанцу за време боравка у биоскопу ,,Звезда”. Обавезно је мерење температуре свим посетиоцима, дезинфекција руку и пролазак кроз дезо-баријеру на уласку у биоскоп.

Телефони за информације су следећи:
– Центар за културу – 030/424 – 546 од 8 до 14 сати.
– Биоскоп „Звезда“ – 030/421 – 259 од 16:30 до 20 сати.
Благајна биоскопа ради свакодневно, сем понедељка, од 16:30 до 20 сати и карте се могу купити у том периоду за све пројекције.

Трајање (мин):96
Година: 2020.
Земља: Немачка
Режисер: Hanno Olderdissen
Улоге: Sebastian Bezzel, Anna Maria Mühe, Nico Marischka
На репертоару од: 15.10.2020.
Жанр: Авантура, Породични

Фло има свог најбољег пријатеља, а то је коли Леси. Међутим, због новонасталих околности, његова породица мора да се одрекне пса и Флоово срце бива сломљено. Ипак, Леси се нерадо раздваја од Флоа и креће на путовање преко целе Немачке, како би се вратила свом вољеном другу.

Дванаестогодишњи Флоријан и његова вољена Леси су нераздвојни, најбољи пријатељи. Срећно живе у идиличном селу на југу Немачке. Али, када Флоријанов отац изгуби посао, морају да се преселе у мањи стан, у ком није дозвољено држати псе. Флоријан је скрхан, јер мора да се растави од Леси, која бива предата грофу фон Шпренгелу. Они путују на Северно море заједно са грофовом дванаестогодишњом унуком, Присилом. Међутим, када гроф покаже своје право, зло лице и кад се Леси осети веома угроженом, она користи прилику да побегне и отпочне своју авантуру, путовање преко целе Немачке, како би пронашла Флоа. Али, није Леси једина која се отишла на путовање. Ни Фло није могао више да издржи и креће у потрагу за својим псом. Њих двоје није тако лако победити.