Ледени пут

Због преласка на  летњи режим рада и усаглашавања са дистрибутерима филмова, пројекције филмова у биоскопу „Звезда“ одржаваће се у терминима од 17, 19 и 21 сат.  Понедељак и среда су нерадни дани, осталим данима пројекције се одржавају редовноЦена улазнице 250,00 динара. Сваког уторка је филмски дан у биоскопу и цена улазнице биће и до 20% нижа за пројекције филмова. Благајна биоскопа ради од 16 до 21 сат.

Телефони за информације су следећи:
– Центар за културу – 030/424 – 546 од 8 до 14 сати.
– Биоскоп „Звезда“ – 030/421 – 259 од 16 до 21 сат.

Напомена: Биоскопски репертоар је подложан променама.У складу са препорукама Владе Републике Србије и Кризног штаба, број слободних места у биоскопу ,,Звезда” редукован је на 88 места по пројекцији.  Сви посетиоци су дужни да носе заштитне маске и држе прописану дистанцу за време боравка у биоскопу ,,Звезда”. Обавезно је мерење температуре свим посетиоцима, дезинфекција руку и пролазак кроз дезо-баријеру на уласку у биоскоп.

Филм „Ледени пут“ је на репертоару од 8. до 13. јула од 19 сати.

Почетак приказивања филма: 8.7.2021.
Дужина трајања филма: 103 мин
Држава/Година: САД, 2021.
Жанр:  акција, трилер
Глумци: Amber Midthunder, Liam Neeson, Holt McCallany

Редитељ:  Jonathan Hensleigh

Након што се у далеким северним деловима Kанаде рудник дијаманата сруши, искусни возач камиона по залеђеним путевима и екстремним условима (Лијам Нисон) предводи немогућу спасилачку мисију изнад залеђеног океана како би спасио животе заробљених рудара. Уз отапање воде и претњу коју нису могли да предвиде, пред њима је изазов дуг 300 миља и временска граница од 30 сати, колико је преостало ваздуха заробљеним рударима.