KULTURNI DOGAĐAJ GODINE U BORU!

Jedan od najvećih svetskih rok, džez i bluz gitarista, Vlatko Stefanovski, oduševio je u petak 18.novembra poklonike tog muzičkog žanra u krcatoj sali Muzičke škole .Ovo je bio prvi koncert na našim prostorima nakon nedavno završene američko-kanadske turneje. Borska publika doživela je zvezdane trenutke uživajući u magiji Vlatkove osobene interpretacije.

Harizmatični umetnik je svirajući čuvene hitove, kao i numere sa poslednjeg albuma, bio gotovo neprekidno praćen burnim aplauzima, od kojih još uvek odjekuju zidovi Muzičke škole. Impresivan nastup upotpunili su i mladi, izuzetno nadareni članovi benda: Ivan Kukić –bas gitara i Jan Stefanovski – bubnjevi, sin proslavljenog gitariste istudent džez akademije u Štipu.

„To što smo večeras slušali, u školi ne može da se nauči“ – bio je komentar na kraju koncerta vidno uzbuđenog poznatog borskog muzičara.

Znamo da mnogi Borani nisu mogli zbog nedostatka mesta da prisustvuju koncertu, iako su to silno želeli. Sa našim poznatim umetnikom dogovorili smo za iduću godinu koncert na trgu, tako da će tada svi poštovaoci njegovog muziciranja biti u prilici da uživaju.


 

Scroll to Top