Крудси, ново доба

Због преласка на  летњи режим рада и усаглашавања са дистрибутерима филмова, пројекције филмова у биоскопу „Звезда“ одржаваће се у терминима од 17, 19 и 21 сат.  Понедељак и среда су нерадни дани, осталим данима пројекције се одржавају редовно. Цена улазнице 250,00 динара. Сваког уторка је филмски дан у биоскопу и цена улазнице биће и до 20% нижа за пројекције филмова. Благајна биоскопа ради од 16 до 21 сат.

Телефони за информације су следећи:
– Центар за културу – 030/424 – 546 од 8 до 14 сати.
– Биоскоп „Звезда“ – 030/421 – 259 од 16 до 21 сат.

Напомена: Биоскопски репертоар је подложан променама.У складу са препорукама Владе Републике Србије и Кризног штаба, број слободних места у биоскопу ,,Звезда” редукован је на 88 места по пројекцији.  Сви посетиоци су дужни да носе заштитне маске и држе прописану дистанцу за време боравка у биоскопу ,,Звезда”. Обавезно је мерење температуре свим посетиоцима, дезинфекција руку и пролазак кроз дезо-баријеру на уласку у биоскоп.

Почетак приказивања филма: 27.5.2021.
Дужина трајања филма: 93 мин
Држава/Година: САД, 2020.
Жанр: анимирани, авантура, породични, комедија
Глумци: Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds

Режисер: Joel Crawford

Свету је 2013. године представљена прва породица праисторије, Kрудси. Ова комедија, номинована за Оскара, је прича о суочавању једног клана са својим светом који се мења. Био је то ванвременски подсетник на важност породице и на то колико смо мало еволуирали. У јануару 2021., DreamWorks Animation  вас позива у сасвим нову авантуру из прошлости, у филму KРУДС – НОВО ДОБА. Опет су ту звезде, Николас Kејџ, Ема Стоун, Рајан Рејнолдс, Kетрин Kинир, Kларк Ђук, уз Лесли Ман и Питера Динклиџа који се придружују породици Kрудс, како би се суочили с највећом претњом откад су напустили пећину, а то је друга породица.