Змијске очи

Због преласка на  летњи режим рада и усаглашавања са дистрибутерима филмова, пројекције филмова у биоскопу „Звезда“ одржаваће се у терминима од 17, 19 и 21 сат.  Понедељак и среда су нерадни дани, осталим данима пројекције се одржавају редовноЦена улазнице 250,00 динара. Сваког уторка је филмски дан у биоскопу и цена улазнице биће и до 20% нижа за пројекције филмова. Благајна биоскопа ради од 16 до 21 сат.

Телефони за информације су следећи:
– Центар за културу – 030/424 – 546 од 8 до 14 сати.
– Биоскоп „Звезда“ – 030/421 – 259 од 16 до 21 сат.

Напомена: Биоскопски репертоар је подложан променама.У складу са препорукама Владе Републике Србије и Кризног штаба, број слободних места у биоскопу ,,Звезда” редукован је на 88 места по пројекцији.  Сви посетиоци су дужни да носе заштитне маске и држе прописану дистанцу за време боравка у биоскопу ,,Звезда”. Обавезно је мерење температуре свим посетиоцима, дезинфекција руку и пролазак кроз дезо-баријеру на уласку у биоскоп.

Филм “Змијске очи”“ је на репертоару од 22. до 27. јула од 19 сати.

Почетак приказивања филма: 22.7.2021.

Трајање филма: 121 минут
Држава/Година: САД, Канада 2021.
Жанр:  фантазија, акција, авантура
Глумци: Henry Golding, Andrew Koji, Úrsula Corberó

Редитељ:  Robert Schwentke

Г.И. Јое – Змијске Очи, тврдоглави самотњак је примљен у древни јапански клан, Арашикаге, након што је спасио живот наследнику. По доласку у Јапан, Арашикаге уче Змијске Очи тајнама нинџа ратника, али му пружају и нешто за чиме је дуго жудео. Ту је нашао и свој дом. Међутим, када тајне из његове прошлости буду откривене, Змијске Очи ће морати да прође испит савезништва и части, чак иако то значи губитак поверења оних њему најближих.
Филм је заснован на ликовима Г.И. Џо, а у истом се појављују и Ендрју Kоџи, као Олујна Сенка, Урсула Kорбедо, као Бароница, Самара Вивинг као Скарлет, Харука Абе је Акико, Тахехиро Хира је Kента и Ико Уваис, као Чврсти мајстор.