Догодине, као и увек

Представа ,,Догодине, као и увек“, по мотивима Бернарда Слејда и Артура Шницлера, изведена je у Музичкој школи у Бору 25. фебруара 2019. године са почетком у 20 сати у организацији Установе ,,Центар за културу града Бора“.

Пуна сала Музичке школе уживала је у представи и на крају је наградила једним великим аплаузом изванредне глумце Милана Ланета Гутовића и Мину Лазаревић.

Представа говори о човеку и жени који  су две половине једног целог бића. Ова прича је песма у прози о оствареном вечитом сну жене и човека да буду заједно макар и на један дан у низу дана који се зове живот. Овај један дан сусрета у години се чини сувише мали залогај за велику глад коју сви ми имамо када говоримо о љубави, али ми који смо волели, знамо да је један, макар и тренутак, вредан године живота, јер наша душа не мери време и дане по календару и часовнику, већ по тренутцима сусрета. Представа сија срећом и тамни тугом из сусрета у сурет али слави оно што се деси само благословенима љубављу. А ми којима године пролазе без љубави, очекујемо жудно да се догодине тако нешто деси и нама.


 

Scroll to Top