Šta me snađe – monodrama Anđelke Prpić

Ustanova ,,Centar za kulturu opštine Bor” organizuje monodramu  Anđelke Prpić ,,Šta me snađe”  20. aprila 2018. godine u sali Muzičke škole u 20 sati.
Cena ulaznice je 500,00 dinara.
Prodaja ulaznica svakog radnog dana od 8 do 14 sati u Muzičkoj školi.
 Informacije na telefon: 030/ 424- 546, 064/861-97-48 od 8 do 14 sati
Glumica Anđelka Prpić predstaviće se prvi put široj javnosti i1
Dramski tekst za ovu interaktivnu savremenu komediju u kojoj se popularna glumica Anđelka Prpić pojavljuje u 12 različitih uloga, potpisuje jedan od najboljih srpskih dramskih pisaca i scenarista Nebojša Romčević, a režija je poverena proslavljenom glumcu, muzičaru i reditelju Branku Đuriću Đuri.
UKRATKO O PREDSTAVI
Šarmantna Anđelka, u ovoj predstavi igra tridesetdvogodišnju bankarku Jovanku Joku Jakovljević. Mlada žena koja gradi karijeru onim što ima (pameti i znanja ponajmanje) u surovom korporativnom svetu. Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast i bračna vernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može da razreši sama: čitava vojska likova joj u tome pomaže stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njenu… sobu. Ovaj je svet skrojen tako naopako, da izgleda da je svaka žena bar jednom naletela na svog Harvija Vajnstajna. Zadovoljstvo je njegovo, kajanje njeno…”Godinu dana je rađena predstava i najskuplja je u mojoj produkciji. Rađena je pomalo filmski, ali se ulaganje isplatilo“ istakao je Gane Pecikoza.
,, Volim kada se pred mene stavljaju teši zahtevi i koji imaju prvenstveno zadatak da budu pitki i da okupljaju široku publiku. Kroz monodramu “Šta me snađe” susrela sam se sa temom sa kojom se, sigurna sam susreću mnoge žene, a to je pitanje morala! Šta je uopšte moral, u kojoj meri ga treba slepo slediti? Da li je vredno pobeći od sopstvenih ubeđenja? Imamo li svoja ubeđenja ili smo zavisni od okoline i sredine i svega sto nam se nameće? Zadatak mi nije lak, a to je da se uglavnom žene ali i muskarci poistovete sa mojim problemom na sceni“ rekla je Anđelka Prpić