Ринге, ринге раја – 2Д – синхронизовано

Репертоар биоскопа ,,Звездa“ 15. 09. 2018. године – 2Д aнимирани филм ,,Ринге, ринге раја у  биоскопу ,,Звезда” у 17 сати – синхронизовано

Цена улазнице по пројекцији је 250,00 динара.

Информације на телефоне: Центар за културу 030/424-546, 064/86-19-755 (од 08 до 14 сати). Непосредно пре филмских пројекција биоскоп ,,Звезда“ 030/421-259 (од 15 до 20 сати).

Ово није само прича о дугом и тешком путовању, већ и авантура о проналажењу пута кроз животне препреке, о одговорностима према заједници и породици.
Почетак приказивања филма: 06.09.2018
Дужина трајања филма: 91 мин
Жанр: анимирани, комедија
Глумци: Марко Марковић, Невена Кочовић, Владимир Марковић, Дубравко Јовановић, Срђан Чолић
Режисер: Christopher Jenkins
САДРЖАЈ
Два изгубљена пачета, слабашна шеснаест дана стара Чи и њен млађи брат Чао, одвојени су од свог јата, захваљујући лудоријама превеликог ентузијасте Пенга, слободоумне гуске која ће радије да вежба акробације у ваздуху, него да се придружи осталим гускама приликом традиционалне селидбе у топлије крајеве. Уплашени и усамљени, у жељи да се врате свом јату, пачићи ће затражити помоћ од Пенга, који ће их одбити, јер ова два малишана урушавају његов имиџ одметника. Међутим, Пенг задобија тешку повреду крила која ће га учинити рањивим. Тек тада он пристаје да помогне пачићима да се врате јату и тако уз шетњу са њима прикрива своју повреду. Од тог момента њих троје ће се упустити у заједничко путовање, крчећи свој пут кроз прелепе кинеске пределе, у потрази за својим јатом а под притиском зиме која долази. Истовремено, дивља Паласова мачка по имену Банзу је у потрази за лаким пленом, баш као што су рањена гуска и беспомоћни пачићи. Ово није само прича о дугом и тешком путовању, већ и авантура о проналажењу пута кроз животне препреке, о одговорностима према заједници и породици.