Концерт Џенана Лончаревића

Установа ,,Центар за културу града Бора“ реализовала је концерт Џенана Лончаревића 13. фебруара 2019. гoдине у сали биоскопа ,,Звезда“  у 20 сати.

Препуна сала биоскопа ,,Звезда“ није крила одушевљење, а атмосфера је доведена до усијања већ након само пар песама, када су љубитељи добре музике и фанови популарног певача устали и читав концерт певали и уживали у Џенановим хитовима као што су: Лоша, Добро је то, Питам те и многим другим. Џенан је отпевао и песму „Нема суза“ са којом ће се такмичити на овогодишњој Беовизији за место предатвника Србије на предстојећој Песми Евровизије у Израелу.

Поред својих песама, публика је могла да ужива и у песмама са простора бивше СФРЈ које је овај певач извео на свој начин. На крају концерта публика је наградила певача и његов бенд великим аплаузом.

Џенан Лончаревић је српски поп певач. Рођен је 10. априла 1975. године у Пријепољу. Живи у Београду. Музичку каријеру започео је свирајући прво у клубовима у Пријепољу и околини, а популарност је стекао када су снимци његових наступа постали доступни широј публици. Први албум под насловом „Никоме ни реч“ објавио је 2007. године. У досадашњој каријери издао је пет студијских албума, те више од тридесет синглова. Отпевао је дуете с Ацом Пејовићем, Индиром Радић, Емином Јаховић, Памелом Рамљак, Зорицом Брунцлик, Тропико бендом и другима. Десету годишњицу од изласка првог албума прославио је великим концертом на Ташмајдану у Београду. Песме „Никоме ни реч“, „Kоса до рамена“, „Добро је то“, „Лоша“, „Цвете бели“, „Хвала ти субото увече“, „Лауфер“, „Одавде до неба“, „Питам те“ и многе друге су за веома кратко време освојиле публику широм региона. Џенана Лончаревића многи сматрају једним од најбољих извођача на српској јавној сцени, а на његовим наступима добар провод је загарантован. Познат је и по томе што је током више од деценије на музичкој сцени остао веран свом музичком стилу и публици. Његове песме на www.youtube.com броје и по неколико милиона прегледа, а сам певач каже да то није мерило успеха у музици.

Фотографије преузете са сајта: www.bor-grad.com и архиве Центра за културу Бор

 


 

 

 

Scroll to Top