Концерт музичке групе „Poez11a“ 

Установа ,,Центар за културу града Бора” организује концерт музичке групе „Poez11a“  7. децембра 2019. године  у сали Музичке школе у 19 сати.

Улаз слободан

Информације на телефон 030/424-546 сваког радног дана од 8 до 14 сати.

О групи

Састав Поез11а основан је 2018. године у Бору, а кажу да је њихов назив математика душа у којој је 1+1=11. Објавили су први сингл “Чекајући срећу”, а материјал за албум, који се очекује на јесен, сниман је током прошле и ове године  у Бору у Студију 11.

Жанровски припадају поп музици, са елементима блуза и психоделије, али основна идеја је промоција ауторског изражаја, без превише стега самог жанра.

Mix и mastering првог сингла одрађен је у Студију Дестилерија, а продукцију потписује Петар Рудић (Мрави, Сви на под). У току је рад на продукцији новог сингла, који је уједно и насловни за албум – “Таласи”.

“Материјал за албум, за који се надамо да ће у целости бити објављен на јесен, снимљен је током 2018. и 2019. године у Бору у Студију 11. Жељко Љубић Пити (еx Горибор) и ја сарађујемо дуги низ година. Бенд Поез11а настао је прошле године, када су нам се придружили и професори Музичке школе Миодраг Васиљевић из Бора: Јелена Илић – професор виолине и Вукашин Јеленковић – професор клавира. Душко Спасојевић свира бас (еx New Deal), а бубњеве Дарко Урошевић (еx Горибор, бенд Паје Вучковића). Поред њих још неколико наших пријатеља је ту: професор солфеђа Драгољуб Ранђеловић (Севдах Метал Банд) – хармоника, Милош Ђурић – бас и гитара, Бојан Бојковић Профа – клавијатуре”, објашњава Иван Илић, оснивач бенда.

Поез11а су:

Вокал, акустична гитара: Иван Илић
Електрична гитара: Жељко Љубић Пити
Виолина, вокал: Јелена Илић
Kлавир: Вукашин Јеленковић
Бас гитара: Душко Спасојевић
Бубањ: Дарко Урошевић
Хармоника: Драгољуб Ранђеловић
Бас гитара, гитара: Милош Ђурић
Kлавијатуре: Бојан Бојковић Профа