Злогоње – 2Д

20. 10. 2018. године – 2Д филм ,,Злогоње“ у биоскопу ,,Звезда” у 18 сати. 

Цена улазнице по пројекцији је 250,00 динара.

Информације на телефоне: Центар за културу 030/424-546, 064/86-19-755 (од 08 до 14 сати). Непосредно пре филмских пројекција биоскоп ,,Звезда“ 030/421-259 (од 15 до 20 сати).

Злогоње је прича о Јовану и Милици, десетогодишњацима који се упознају када Милица ненадано стигне у Јованов разред.
Оригинални наслов: Злогоње
Почетак приказивања филма: 27.09.2018
Дужина трајања филма: 90 мин
Држава/Година: МКД, СРБ/2018
Жанр: авантура, фантазија
Глумци: Михајло Милавиц, Силма Махмути, Јелена Дјокиц
Режисер: Раско Миљковиц
Дистрибутер: Тарамоунт филм
САДРЖАЈ
ЗЛОГОЊЕ је прича о Јовану и Милици, десетогодишњацима који се упознају када Милица ненадано стигне у Јованов разред. Да га друга деца не би емотивно повређивала, усамљени Јован је изградио свој свет из маште у који Милица мало по мало успева да се пробије. Она га позива у авантуру ослобађања њеног оца од нове жене, Миличине маћехе, за коју верује да је вештица која је зачарала тату.
Јован, због новооткривеног узбуђења и радости које осећа због сазнања шта то значи имати правог друга, прихвата али убрзо сазнаје да препреке које се јављају у реалним авантурама није тако лако прескочити као у онима у његовој машти. А највећа препрека од свих за Јована је управо он сам. Јован ће морати да прихвати себе таквог какав јесте и здушно се баци у највећу авантуру од свих – живот. Када то учини пред њим се отвара цео један нови свет, у коме ће заједно са Милицом открити истинску природу вештице и на потпуно неочекиван али и зрео начин савладати њену претњу. И постати прави херој.