Дочек Нове 2019. године

Више хиљада Борана и гостију из   околних градова Источне Србије, Бугарске и Румуније имали су прилику да организовано 31. 12. дочекају Нову 2019. годину у Амфитеатру Дома културе у Бору , и да у новогодишњој ноћи уживају у наступу познате југословенске и српске легендарне групе ,,Кербер” и њиховим новим песмама као и  хитовима за сва времена, под покровитељством Града Бора, а у организацији Установе ,,Центар за културу града Бора“.

Поред Кербера у новогодишњој ноћи  Борани и њихови гости могли су да уживају  и у спектакуларном новогодишњем концерту, највеће звезде фолк музике на нашим просторима и шире, Светлане Цеце Ражнатовић. Сви присутни су уживати у Цециним највећим хитовима као што су: ,,Лепотан”, ,,Иди док си млад”, ,,Кукавица”, ,,Маскарада” и осталим познатим нумерама. Концерт је дар великог броја спонзора и донатора Града Бора. Испраћај старе и дочек Нове године употпунио је поноћни вишеминутни  ватромет.

У реализацији поменуте Манифестације учешће су узети велики број Установа, јавних и јавно-комуналних предузећа Града Бора.

Фотографије преузете са: www.bor030.net, www.blic.rs….